Gardenia mengeluarkan pelbagai rangkaian produk yang lazat dan berkualiti. Rangkaian produk-produk kami terdiri daripada roti putih, roti mil dan mil penuh, variasi roti istimewa, ban, roti berinti krim, kek, wafel, wrap, lepa dan juga mee kuning.

Produk-produk Gardenia boleh didapatkan di pasaraya, pasaraya besar, kebanyakan kedai serbaneka, kedai stesen minyak, kedai pembekal dan juga di kedai runcit.

Ya, semestinya. Semua produk Gardenia telah disahkan HALAL oleh JAKIM/JAIS/JAINJ. Pemeriksaan oleh pegawai dari JAKIM/JAIS/JAINJ kerap dilakukan untuk menyelia dan memastikan keseluruhan operasi kami mematuhi garis panduan yang telah ditetapkan oleh mereka.

Kami tidak mengeluarkan produk bebas gluten. Gluten yang didapati dalam produk-produk kami adalah gluten yang terhasil daripada gandum.

Beberapa jenis produk Gardenia mengandungi kacang, seperti Twiggies Peanut Butter Bounce, Muffin Supreme Chunky Chocolate & Walnut, Muffin Supreme Banana & Walnut dan Gardenia Delicia Hazelnut Chocolate Spread.

Beberapa jenis produk Gardenia mengandungi telur dan bawang putih. Contohnya Delicia Toaster Waffles Fresh Egg Vanilla dan Roll-Up Wraps Garlic. Kami syorkan anda meneliti senarai bahan-bahan terlebih dahulu sebelum membuat pembelian.

Beberapa jenis produk Gardenia mengandungi telur. Contohnya Delicia Toaster Waffles Fresh Egg Vanilla. Kami syorkan anda meneliti senarai bahan-bahan terlebih dahulu sebelum membuat pembelian.

Terima kasih kerana berminat untuk membeli produk-produk Gardenia. Anda boleh hubungi Jabatan Jualan kami di talian 03-5161 3228 untuk bantuan lanjut, atau hantarkan emel kepada sales@gardenia.com.my

Terima kasih kerana berminat untuk membeli produk-produk Gardenia. Anda boleh hubungi Jabatan Jualan kami di talian 03-5161 3228 untuk bantuan lanjut, atau hantarkan emel kepada sales@gardenia.com.my

Sila emel resume anda kepada recruitment@gardenia.com.my

Ya. Gardenia membuka kilang untuk lawatan sejak tahun 1991. Anda boleh hubungi talian +6(03)-5191 6130 sambungan 128, 130, atau 131 untuk bantuan lanjut.

Sila emel permohonan anda kepada customer_service@gardenia.com.my

Kami mengalu-alukan maklum balas anda. Sila emel kepada customer_service@gardenia.com.my atau hubungi kami di talian bebas tol 1-800-88-3228.

Kami mengalu-alukan maklum balas anda. Sila hubungi kami di talian bebas tol 1-800-88-3228.

Atau hantarkan emel kepada:

Produk : wecare@gardenia.com.my

Jualan : sales@gardenia.com.my

Umum : customer_service@gardenia.com.my

Kami mengalu-alukan maklum balas anda. Sila emel kepada customer_service@gardenia.com.my

Ya, anda boleh membeli produk-produk kami melalui aplikasi Pandamart di https://www.foodpanda.my/