Gardenia Original Classic

Roti putih Gardenia Original Classic dinikmati oleh rakyat Malaysia sejak tahun 1986. Roti putih yang lembut dan gebu ini dibakar serta dihantar setiap hari. Ia diperbuat daripada tepung gandum berprotein tinggi tanpa bahan pemutih, ditambah dengan Vitamin A & E, Zat besi serta mempunyai sumber protein. Jadi, tidak hairanlah mengapa Gardenia Original Classic menjadi pilihan ramai pada bila-bila masa. Roti putih Gardenia Original Classic sungguh versatil, ia boleh dinikmati manis mahupun savori dan pastinya sungguh enak dimakan begitu sahaja!

Variasi:
Original Classic

Original Classic

Gardenia Original Classic 400g yang diperkaya dengan kebaikan Nutrinegy™ ialah roti putih kegemaran ramai keluarga Malaysia sepanjang masa.

Harga: 400g pada RM3.00

Original Classic Jumbo

Original Classic Jumbo

Tiada yang lebih memuaskan selain dari pek Original Classic Jumbo yang sesuai untuk sarapan pagi atau bila-bila masa sepanjang hari. Pilihan yang terbaik untuk seisi keluarga anda.

Harga: 600g pada RM4.30

Original Classic Roti Frankfurter

Original Classic Roti Frankfurter

Sesuai untuk membuat hidangan sandwic, roti sosej, malahan juga Roti John! Teksturnya yang lembut dan gebu menjadikannya pilihan yang terbaik untuk apa-apa cara yang anda suka.

Harga: 240g pada RM3.00